12 min read

Cursus ChatGPT-leer in 1 dag prompts schrijven

Cursus ChatGPT-leer prompts schrijven
Cursus ChatGPT-leer prompts schrijven

AI Personeelstraining biedt een unieke cursus aan die zich richt op de behoeften van iedereen die ChatGPT wil leren gebruiken, voor je werk of privé. De cursus is persoonlijk, duurt een dag en is interactief. We leren je om de beste prompts te schrijven om alles uit GPT te halen.

Cursus ChatGPT: Leer ChatGPT Effectief Gebruiken

Welkom bij onze Cursus ChatGPT, een uitgebreide training waarin je leert hoe je het krachtige ChatGPT taalmodel van OpenAI effectief kunt inzetten voor alles wat je maar wilt. De cursus is specifiek ontworpen voor mensen die geen technische achtergrond hebben. De leermethode is gebaseerd op doen, leren door te doen. Cursisten krijgen de kans om ChatGPT zelf uit te proberen en te leren hoe ze het kunnen gebruiken voor hun eigen doeleinden, zowel zakelijk als privé.

Wat is ChatGPT?

ChatGPT is een geavanceerd groot taalmodel ontwikkeld door OpenAI. Je kunt praten met ChatGPT maar het vooral dingen laten doen voor je. In onze Cursus ChatGPT leer je hoe dit model, getraind op enorme datasets van tekst en code, in staat is om teksten te genereren, talen te vertalen, en creatieve inhoud te schrijven En nog veel, veel meer. Deze kennis is zeer handig voor het optimaal benutten van ChatGPT .

Waarom een Cursus ChatGPT Volgen?

De Cursus ChatGPT is ontworpen om je te leren hoe je ChatGPT correct en effectief inzet voor je specifieke zakelijke behoeften. We behandelen diverse aspecten, van de mogelijkheden van ChatGPT voor zakelijk gebruik tot privacy-overwegingen. De cursus bevat ook praktijkvoorbeelden om te laten zien hoe ChatGPT kan worden gebruikt op de werkvloer .

Leer in een dag hoe je prompts kunt schrijven voor ChatGPT, het krachtige taalmodel van OpenAI. Deze cursus is geschikt voor iedereen, of je nu werknemer of privé persoon bent.

ChatGPT: AI voor Iedereen

Onze Cursus ChatGPT benadrukt hoe ChatGPT AI toegankelijk maakt voor een breed publiek. Deze veelzijdige AI-assistent kan helpen bij taken variërend van klantenservice tot contentcreatie.

De ultieme ChatGPT gids, gratis voor iedere cursist
De ultieme ChatGPT gids, gratis voor iedere cursist
ChatGPT is een krachtig hulpmiddel dat iedereen kan helpen om hun doelstellingen te bereiken

Inhoud van de Cursus ChatGPT

Details over de inhoud van de cursus.

De Cursus ChatGPT behandelt een reeks essentiële onderwerpen:

Introductie van ChatGPT en OpenAI.

 • Hoe ChatGPT werkt
 • Verschillen tussen ChatGPT 3.5 en 4.0
 • ChatGPT Vision: de mogelijkheden en toepassingen
 • De ChatGPT mobiele app
 • Het schrijven van goede prompts
 • Toepassingen van ChatGPT thuis en op de werkvloer
 • Omgaan met Privacy en gevoelige data.
 • Hoe gebruik je ChatGPT voor social media en blogs content creatie
 • ChatGPT inzetten voor teksten brieven, vertalingen, en verbeteringen
 • De voordelen van ChatGPT 4.0
 • Het maken van je eigen GPT/chatbot; we leren je hoe
 • De kansen en gevaren van AI
 • Overzicht van andere AI-tools zoals Perplexity en Microsoft Designer

Basistraining ChatGPT

In deze basistraining leer je hoe je ChatGPT kunt toepassen en hoe je goede prompts kunt schrijven. Prompts zijn de instructies die je geeft aan ChatGPT. Hoe beter de prompt, hoe beter de output. Je leert over de mogelijkheden van ChatGPT, hoe het werkt en hoe je het kunt gebruiken voor je dagelijkse werkzaamheden. We besteden ook aandacht aan ethiek en best practices bij het gebruik van ChatGPT

Inschrijven

De explosieve groei van ChatGPT

ChatGPT heeft zich razendsnel ontwikkeld tot een indrukwekkend fenomeen, met een exponentiële toename van het aantal gebruikers sinds de lancering. Sinds het debuut heeft ChatGPT een wereldwijd publiek aangetrokken dat varieert van individuele gebruikers tot grote bedrijven en organisaties. De brede toepassingsmogelijkheden van ChatGPT, zoals klantenservice, contentgeneratie, en meer, hebben bijgedragen aan de populariteit. Deze sterke groei (100 miljoen gebruikers!) heeft geleid tot een steeds groter wordende gemeenschap van tevreden gebruikers die kunnen profiteren van de krachtige en veelzijdige mogelijkheden van ChatGPT.

grafiek met aantal gebruikers ChatGPT
grafiek met aantal gebruikers ChatGPT
ChatGPT is ideaal voor dagelijks gebruik, ook privé. Je kunt taken automatiseren, nieuwe dingen leren en je creativiteit de loop laten. ChatGPT helpt je te worden wat je wilt.

ChatGPT is ideaal voor dagelijks gebruik, ook privé.

 • Automatiseer taken: ChatGPT kan worden gebruikt om taken te automatiseren, zoals het verzenden van e-mail, het maken van to-do-lijstjes, of het zoeken naar informatie. Dit kan je tijd vrijmaken voor andere dingen.
 • Leer nieuwe dingen: ChatGPT kan worden gebruikt om nieuwe dingen te leren, zoals een nieuwe taal, een nieuwe vaardigheid, of een nieuw onderwerp. Dit kan je helpen om je te ontwikkelen en je carrière vooruit te helpen.
 • Stimuleer je creativiteit: ChatGPT kan worden gebruikt om je creativiteit te stimuleren, zoals het schrijven van verhalen, het maken van muziek, of het ontwerpen van kunst. Dit kan je helpen om je expressie te vergroten en je plezier te hebben.

Hoe kan ik meer leren over AI?

Door dit formulier in te vullen geeft u ons toestemming de informatie op te slaan. Wij delen uw informatie niet.

ChatGPT voor Ondernemers

Tijdens de Cursus ChatGPT leer je hoe ondernemers ChatGPT kunnen gebruiken om processen zoals klantenservice, marketingcampagnes, contentgeneratie, data-analyse, websiteoptimalisatie, social media posts en automatisering van repetitieve taken te verbeteren.

"AI is not going to replace us. It's going to amplify us. It's going to let us focus on the things that humans are really good at, and allow us to spend more time on the things that are uniquely human."
- Maurice Conti -

ChatGPT voor Klantenservicemedewerkers

Klantenservicemedewerkers bijvoorbeeld kunnen leren in onze cursus hoe ze ChatGPT kunnen inzetten voor het efficiënt beantwoorden van vragen, oplossen van problemen, doen van productaanbevelingen, en automatiseren van repetitieve taken .

ChatGPT voor Sales en Marketeers

Sales- en marketingprofessionals leren ontdekken hoe ChatGPT helpt bij het genereren en kwalificeren van leads, sluiten van deals, en stimuleren van innovatie.

Leer mooie afbeeldingen maken met ChatGPT
Leer mooie afbeeldingen maken met ChatGPT

Leer ChatGPT goed te gebruiken dankzij onze cursus

Onze Cursus ChatGPT is niet alleen informatief, maar ook interactief. Je leert door praktijkvoorbeelden en directe toepassing. Je gaat direct tijdens de training al aan de slag.

💡
Interactieve oefeningen met directe toepassing op je laptop, tablet of telefoon. Onze ChatGPT training leert je hoe je ChatGPT optimaal kunt gebruiken.

Wat leert u tijdens onze Cursus ChatGPT?

De cursus is ontworpen om voor elk wat wils te bieden. Of je nu een beginner bent of je kennis wilt verdiepen, onze Cursus ChatGPT helpt je ChatGPT in te zetten voor uiteenlopende taken. Tijdens de cursus kun je zelf ook aangeven wat je wilt leren!

Standaard Cursus ChatGPT

Onze standaardcursus behandelt onderwerpen als:

 • Introductie van ChatGPT en OpenAI.
 • Zakelijk gebruik van ChatGPT.
 • Privacy en gevoelige data.
 • Het verschil tussen ChatGPT 3.5 en 4.0.
 • Het leren schrijven van goede prompts.
 • Praktische voorbeelden van het gebruik van ChatGPT uit ons boek, zowel zakelijk als privé.
💡
ChatGPT Cursus: Transformeer je manier van werken met AI
Ontdek hoe u ChatGPT effectief kunt inzetten in uw dagelijkse werkzaamheden met onze een-op-een persoonlijke ChatGPT cursus. Leer alles over AI-gebaseerde oplossingen zonder technische achtergrond. Schrijf u nu in en begin met het verkennen van een wereld vol AI-mogelijkheden!

Speciale AI & ChatGPT Trainingen

Naast de standaardcursus bieden we speciale trainingen aan:

🖥️ Training AI voor Niet-Technische Managers

👔 Training Artificial Intelligence voor zakelijk leiders

🖥️ Training Artificial Intelligence & SEO

🦹🏼‍♂️Training AI & Anti-Money Laundering

👨🏿‍💼Training AI voor leidinggevenden

🖼️ Training AI & Contentcreatie

Kijk voor een volledig overzicht op onze pagina met alle opleidingen.

ChatGPT thuis en op het werk
ChatGPT thuis en op het werk

Resultaat van de Cursus ChatGPT

Na het volgen van onze Cursus ChatGPT:

 • Begrijp je hoe je ChatGPT optimaal inzet voor werk en privé.
 • Leer je effectieve prompts te schrijven voor de juiste resultaten.
 • Kun je je eigen ChatBot trainen
 • Weet je ChatGPT in te zetten voor allerlei zaken zoals teksten maken, afbeeldingen maken, nieuwsbrieven emails, juridische ondersteuning, financien beter beheren, nieuwe dingen leren, kunst en muziek ontdekken en maken enz. enz.

Reviews en Case Studies van onze ChatGPT training

Lees de ervaringen van deelnemers aan onze trainingen, workshops en opleidingen van AI personeelstraining.

⭐⭐⭐⭐
We hebben een enorm inspirerende dag met trainer Barry gehad.
Goede handvatten en tips gekregen.
Nu gaan we samen bepalen wat de volgende stappen samen kunnen zijn.
- Robbert van StoneTech -
⭐⭐⭐⭐
Zeer handige training die me zeker nieuwe inzichten verschaft heeft. Eye opener!
- R. Veltman -
⭐⭐⭐⭐⭐
training was zeer to the point, erg leerzaam. Wel,erg veel info voor 1 dag. Wel leuk dat alles direct toepasbaar is.
- L. Spadaro -
⭐⭐⭐⭐⭐
Geweldige training gehad. Voor mij als DJ zeer gaaf om te leren hoe Kunstmatige Intelligentie me kan helpen om mijn DJ sets voor te bereiden en te verbeteren, ik gebruik het nu dagelijks.
- DJ Nick Ende -
⭐⭐⭐⭐
Prima training die ons geleerd heeft onze webshop efficienter te beheren. Veel nuttige tips en workflows.
- K. Yang -
⭐⭐⭐⭐
De cursus van AI Personeelstraining was geweldig! Ik heb in 1 dag geleerd wat ik nodig had om ChatGPT te gebruiken, voor mijn werk en privéleven. ik leer nu iedere dag nog bij met het boek.
- Evert van Dijk -
Onze studenten beoordelen ons met 4.3 van 5 sterren ⭐⭐⭐⭐
- AI Personeelstraining-

ChatGPT in het dagelijks gebruik

Na de cursus is je leven anders. Je hebt geleerd hoe ChatGPT dagelijkse taken kan automatiseren, hoe ChatGPT helpt nieuwe dingen te leren, en je creativiteit stimuleert, zowel zakelijk als privé.

Onze training is interactief en leerzaam. U leert door te doen en door vragen te stellen. Iedereen gebruikt tijdens de training ChatGPT op een laptop, tablet of telefoon.
💡
Leer ChatGPT Gebruiken in Onze Persoonlijke & Interactieve Cursus
Meld u aan bij onze Cursus ChatGPT en krijg direct hands-on ervaring in het gebruik van AI voor uw persoonlijke en zakelijke doeleinden. Onze ééndaagse cursus biedt persoonlijke begeleiding en praktijkgerichte oefeningen. Ontdek het potentieel van ChatGPT vandaag nog!

Hoe leert u werken met ChatGPT tijdens onze training?

Onze trainingen zijn altijd afgestemd op uw behoeften en wensen, met interactieve sessies en praktische toepassingen specifiek voor uw situatie. Samen met de trainer gaat u aan de slag. Op uw eigen laptop of tablet. Leuk!!

Trainingsvormen

Dagdeeltraining (4 uur):
Een uitstekende basis voor iedereen die ChatGPT wil leren kennen.
Dagtraining (8 uur):
Diepgaande verkenning van ChatGPT mogelijkheden.
• Inspiratiesessie (2 uur):
Perfect om ChatGPT te introduceren bij collega’s of vrienden.

Ultieme ChatGPT Gids als Naslagwerk
⭐⭐⭐⭐⭐

Je ontvangt ons ChatGPT Basisboek, vol met praktische tips en meer dan 500 handige en nuttige prompts, die je leven veraangenamen.

De ultieme ChatGPT gids, gratis voor iedere cursist
De ultieme ChatGPT gids, gratis voor iedere cursist

Kosten van de Cursus ChatGPT

Prijzen variëren op basis van deelnemersaantal, duur en locatie.

Kosten van onze ChatGPT training

Hierbij een overzicht van de kosten van de basistrainig:

Basis training ChatGPT 

PersonenHalve dagHele dag
1 of 2€395€750
3 of 4€575€1,050
5 of 6€650€1,250
7 - 9€800€1,500
10+MaatwerkMaatwerk

Let op: dit zijn de totale kosten incl. btw en NIET per persoon

Cursisten aan het werk met de trainer en ChatGPT
Cursisten aan het werk met ChatGPT en de trainer
💡
Meld je nu aan voor de persoonlijke, interactieve cursus van AI Personeelstraining en leer ChatGPT in 1 dag gebruiken, voor je werk of privé!

ChatGPT Training: ook op korte termijn

Neem contact op voor een snelle inplanning van de Cursus ChatGPT in 2024, vaak binnen 2 tot 3 weken mogelijk.

Ontdek in onze Cursus ChatGPT hoe AI je werk en leven kan transformeren. Meld je nu aan voor een toekomst vol mogelijkheden!

Case Study: StoneTech

Een praktijkvoorbeeld van StoneTech illustreert hoe onze Cursus ChatGPT bijdroeg aan verbeterde SEO en verhoogde vindbaarheid in Google.

Onze ChatGPT training maakt van u een expert

Meld u vandaag nog aan voor een ChatGPT training!

Resultaat van de ChatGPT training?
U leert hoe u het maximale uit ChatGPT haalt.

Voorbeeld van succes

StoneTech is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van natuursteen. Het bedrijf heeft een uitgebreide website met een groot aantal productomschrijvingen. Deze productomschrijvingen waren echter niet altijd up-to-date en SEO-vriendelijk. Dit leidde tot een verminderde vindbaarheid in Google.

Oplossing

StoneTech volgde dus met succes onze ChatGPT training. In de training leerden de medewerkers van StoneTech hoe ze met ChatGPT en de juiste prompts snel en secuur productomschrijvingen kunnen verbeteren. De medewerkers leerden onder andere hoe ze ChatGPT kunnen gebruiken om:

 • De productomschrijvingen te updaten met de laatste informatie
 • De productomschrijvingen te optimaliseren voor zoekmachines
 • De productomschrijvingen te personaliseren voor verschillende doelgroepen

Resultaat van de ChatGPT cursus

Na de training hebben de medewerkers van StoneTech 1000 productomschrijvingen geautomatiseerd kunnen verbeteren. Deze verbeterde productomschrijvingen hebben geresulteerd in een significante verbetering van de vindbaarheid in Google. StoneTech heeft nu een hogere positie in de zoekresultaten en ontvangt meer websitebezoekers.

Reviews van cursisten

Op onze review pagina ziet u testimonials en wat anderen van onze trainingen vinden.

Testimonial

De cursus van AI Personeelstraining was geweldig! Ik heb in 1 dag geleerd wat ik nodig had om ChatGPT te gebruiken, voor mijn werk en privéleven. ik leer nu iedere dag nog bij met het boek.

- Evert van Dijk -

💡
Volg AI Personeelstraining op LinkedIn voor meer handige tips.


Veelgestelde vragen over onze ChatGPT training

1. Wat is de prijs van ChatGPT-training?

De prijs van ChatGPT-training varieert afhankelijk van het aantal deelnemers en de duur van de training. De basistraining van een halve dag kost 395 euro voor 1 of 2 deelnemers, de basistraining van een hele dag kost 750 euro (voor 1 of 2 personen). Voor groepen van 3 of 4 deelnemers is de halve dagtraining 575 euro, de hele dagtraining 1050 euro. Voor groepen van 5 of 6 deelnemers is de halve dagtraining 650 euro, de hele dagtraining 1250 euro. Voor groepen van 7 tot 9 deelnemers is de halve dagtraining 800 euro, de hele dagtraining 1500 euro. Voor groepen van 10 of meer deelnemers is de prijs op maat. Let op: dit zijn de totale kosten inclusief btw en niet per persoon.

2. Wat leer je tijdens ChatGPT-training?

Tijdens ChatGPT-training leer je alles over de mogelijkheden van ChatGPT. Je leert hoe je ChatGPT kunt gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals:

 • Creatieve tekst genereren, zoals verhalen, gedichten, of scripts.
 • Informatieve tekst genereren, zoals nieuwsbrieven, blogposts, of productbeschrijvingen.
 • Prachtige afbeeldingen maken
 • Social media content genereren, zoals berichten, posts, of advertenties.
 • zakelijk of gewoon thuis dingen automatiseren.
 • Je eigen GPT ontwikkelen.
 • Dingen leren, zoals programmeren, of een taal
 • Onderzoek doen
 • Je financien beter beheren
 • Effectief beleggen

3. Voor wie is ChatGPT-training geschikt?

Onze ChatGPT-training is geschikt voor iedereen die ChatGPT wil leren gebruiken. De training is geschikt voor beginners, maar ook voor gevorderde gebruikers die hun kennis willen uitbreiden.Veelgestelde vragen over onze ChatGPT training

Veelgestelde vragen over onze ChatGPT cursus

1. Wat is de prijs van ChatGPT-training?

De prijs van ChatGPT-training varieert afhankelijk van het aantal deelnemers en de duur van de training. De basistraining van een halve dag kost 395 euro voor 1 of 2 deelnemers, de basistraining van een hele dag kost 750 euro (voor 1 of 2 personen). Voor groepen van 3 of 4 deelnemers is de halve dagtraining 575 euro, de hele dagtraining 1050 euro. Voor groepen van 5 of 6 deelnemers is de halve dagtraining 650 euro, de hele dagtraining 1250 euro. Voor groepen van 7 tot 9 deelnemers is de halve dagtraining 800 euro, de hele dagtraining 1500 euro. Voor groepen van 10 of meer deelnemers is de prijs op maat. Let op: dit zijn de totale kosten inclusief btw en niet per persoon.

2. Wat leer je tijdens ChatGPT-training?

Tijdens ChatGPT-training leer je alles over de mogelijkheden van ChatGPT. Je leert hoe je ChatGPT kunt gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals:

 • Creatieve tekst genereren, zoals verhalen, gedichten, of scripts.
 • Informatieve tekst genereren, zoals nieuwsbrieven, blogposts, of productbeschrijvingen.
 • Prachtige afbeeldingen maken met bijv. Dall-E
 • Social media content genereren, zoals berichten, posts, of advertenties.
 • zakelijk of gewoon thuis dingen automatiseren.
 • Je eigen GPT ontwikkelen. Bekijk onze Chatbot Finder hier. Ontdek de leukste GPTs.
 • Dingen leren, zoals programmeren, of een vreemde taal
 • Onderzoek doen naar..van alles en nog wat.
 • Je financien beter beheren
 • Effectief beleggen met AI.

3. Voor wie is ChatGPT-training geschikt?

Onze ChatGPT-training is geschikt voor iedereen die ChatGPT wil leren gebruiken. De training is geschikt voor beginners, maar ook voor gevorderde gebruikers die hun kennis willen uitbreiden.

💡
START VANDAAG MET HET LEREN VAN CHATGPT

AI Personeelstraining

⭐ Leer prompts schrijven met Chat GPT ⭐

Ja,ik wil meer weten

De curus ChatGPT-leer in 1 dag prompts schrijven wordt gegeven door, B.N van der Laan. Hij heeft voor zijn Masteropleiding uitgebreid onderzoek gedaan naar het gebruik Artificial Intelligence oa. in Finance.

Bronnen

WhatsApp