3 min read

Wat we doen bij AI personeelstraining

AI Personeelstraining
AI Personeelstraining

AI Personeelstraining helpt bedrijven met:

 1. Het maken van AI beleid
 2. Het trainen van medewerkers in werken met AI
 3. Het implementeren van AI beleid
 4. Het juridisch up-to-date blijven m.b.t. AI regelgeving

Onze ondersteuning en consultancy is gefocust op de operationele, ethische en juridische implicaties van het gebruik van AI.

Ons doel is om uw medewerkers te leren werken met AI en de organisatie optimaal te laten profiteren van de voordelen van AI en GPT. Dit doen we uiteraard met inachtneming van wet- en regelgeving zoals bijv. de nieuwe EU AI Act.

Wat kunnen wij voor u doen? Kies hieronder:

Wat AI Personeelstraining voor uw organisatie kan betekenen

In een wereld waar technologie voortdurend evolueert en de grenzen van mogelijkheden verlegt, staat AI aan de voorhoede van deze revolutie. Bij AI Personeelstraining begrijpen we dat de integratie van Kunstmatige Intelligentie en GPT-technologieën in het bedrijfsleven niet langer een optie is, maar een noodzaak

In de context van "AIpersoneelstraining" betekent dit dat de focus ligt op het trainen van personeel in het begrijpen, implementeren en optimaal benutten van artificiële intelligentie binnen hun organisatie. Ook het maken van AI beleid hoort daarbij.

AI Personeelstraining is een unieke speler in het veld van AI-training en beleidsontwikkeling. Een overzicht van wat we voor uw organisatie kunnen betekenen:

 1. Medewerkers Training:
  We bieden op maat gemaakte trainingen met als doel uw medewerkers te leren werken met en te profiteren van de voordelen van AI en GPT. Dit omvat het schrijven van effectieve instructies voor AI, die bedrijfsprocessen optimaliseren en de efficiëntie verhogen.
  Lees hoe wij medewerkers opleiden
 2. Hulp bij het opstellen van AI beleid:
  AI is niet alleen een technologische tool; het heeft ethische, juridische en operationele implicaties. We helpen bedrijven bij het opstellen van een AI-beleid dat deze overwegingen in acht neemt, zodat ze de voordelen van AI volledig kunnen benutten terwijl ze beschermd zijn tegen mogelijke risico's.Compliance met wetgeving staat daarbij centraal.
 3. Implementatie van AI-beleid:
  Een beleid op papier is slechts de eerste stap. We begeleiden bedrijven bij de daadwerkelijke implementatie van dit beleid in hun dagelijkse bedrijfsvoering.
 4. Juridische ondersteuning:
  Met de constant veranderende technologische landschap komt ook een evoluerende set van wet- en regelgeving. We helpen bedrijven juridisch up-to-date te blijven met betrekking tot AI, zodat ze altijd in overeenstemming zijn met de laatste regelgeving.

Het is duidelijk dat AI een integraal onderdeel is van de toekomst van het bedrijfsleven. Met de komst van de EU AI Act, de nieuwe EU-regulering en wetgeving rond AI, is het essentieel voor bedrijven om voorbereid te zijn en een duidelijk, weloverwogen AI-beleid te hebben en dit te implementeren. AI Personeelstraining is er om u bij elke stap van dit proces te begeleiden.

AI Personeelstraining: Efficiëntie en vaardigheidsontwikkeling door te leren werken met AI

AI Personeelstraining is opgericht met de visie om bedrijven te ondersteunen bij het implementeren van AI, het ontwikkelen van AI beleid en het verbeteren van hun efficiëntie en het up-to-date houden van de vaardigheden van hun medewerkers. Ons aanbod van op maat gemaakte trainingen en workshops is gericht op het integreren van kunstmatige intelligentie (AI) en GPT-technologieën in de dagelijkse werkzaamheden van medewerkers in verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg, financiële instellingen en klantenservice-afdelingen.

Onze aanpak omvat het aanpassen van trainingen aan de verschillende opleidingsniveaus van de medewerkers, om ervoor te zorgen dat elke deelnemer optimaal profiteert van onze diensten. We zijn trots op ons team van trainers en consultants, die uitgebreide ervaring en expertise hebben op het gebied van finance, gezondheidszorg en klantenservice. Maar we zijn ook gespecialiseerd in het bijstaan van bedrijven in het MKB.

AI kennis is cruciaal

Kunstmatige Intelligentie, dus AI- en GPT-technologieën, spelen een cruciale rol in onze trainingen. We leren medewerkers bijvoorbeeld het schrijven van effectieve instructies voor AI (prompts), die bedrijfsprocessen optimaliseren en de efficiëntie kunnen verhogen. Door deze vaardigheid te beheersen, kunnen medewerkers AI effectief inzetten om complexe taken sneller en nauwkeuriger uit te voeren en repeterende taken leuker en eenvoudiger te maken.

WhatsApp