Workshop Artificial Intelligence

De workshop "werken met AI" bestaat uit een inspirerende sessie waarin zowel herkenbare als verrassende AI-voorbeelden worden gepresenteerd.
Workshop Artificial Intelligence

De Maatwerk Workshop AI
In de afgelopen periode hebben de innovaties en toepassingen van kunstmatige intelligentie (AI) een ongekende groei doorgemaakt. Voor hedendaagse organisaties is het essentieel om hier actief mee bezig te zijn.

Maar hoe start je en wat is specifiek van belang voor jouw sector, onderneming of vakgebied?

Gedurende deze workshop duiken we diep in de vraag: 'Wat betekent AI voor ons en hoe kunnen we het optimaal benutten?'

Eerst een scan van het bedrijf

Bij AI Personeelstraining starten we met een grondige analyse van zowel je bedrijf als je team om het huidige AI-kennisniveau te bepalen. Vervolgens bieden onze ervaren experts een op maat gemaakte workshop die naadloos aansluit op de specifieke behoeften en uitdagingen van jouw onderneming. Onze 'AI Workshop op Maat' is zorgvuldig ontworpen om perfect overeen te komen met de aspiraties en doelstellingen van jouw organisatie.

Details van onze maatwerk Workshop AI


De workshop "werken met AI" bestaat uit een inspirerende sessie waarin zowel herkenbare als verrassende AI-voorbeelden worden gepresenteerd. Vervolgens is er een interactief segment waarin de deelnemers, onder begeleiding van de trainer, in teams brainstormen over en werken met concrete AI-toepassingen. De workshop wordt afgerond met een gezamenlijke sessie waarin de inzichten worden gedeeld. Desgewenst kunnen we deze inzichten ook op video vastleggen.

Na deelname aan de 'Maatwerk Workshop AI' zijn de deelnemers uitgerust met een vernieuwende visie om de mogelijkheden en uitdagingen van kunstmatige intelligentie proactief te benaderen. In andere woorden, ze kunnen aan de slag met AI tools en bijvoorbeeld ChatGPT.

AI trainingen op maat

Workshop AI - de kosten

kosten: € 279,- (inclusief BTW)

locatie: inhouse

minimaal aantal deelnemers: 10

Inschrijven voor deze opleiding

AI Personeelstraining

Ontdek wat wij voor organisatie kunnen betekenen

Ja,ik wil meer weten
WhatsApp