Workshop kennismaken met AI en ChatGPT

Wil je meer weten over kunstmatige intelligentie en ChatGPT? Dan is deze workshop iets voor jou! Leer alles over de basisprincipes van AI en hoe je ChatGPT kunt gebruiken om je communicatie te verbeteren.
Workshop kennismaken met ChatGPT

De perfecte manier om je kennis over kunstmatige intelligentie te vergroten

Kunstmatige intelligentie (AI) is een snelgroeiende technologie die een steeds grotere impact heeft op ons leven. Van slimme speakers tot zelfrijdende auto's: AI is overal om ons heen. Ermee leren werken is ondertussen een must omdat bedrijven het van medewerkers verwachten of gaan verwachten.

In deze workshop leer je de basisprincipes van AI kennen. Je krijgt een overzicht van de verschillende soorten AI, zoals machine learning en deep learning. Je leert ook hoe AI wordt gebruikt in verschillende toepassingen, zoals chatbots, gezichtsherkenning en natuurlijke taalverwerking. Je leert hoe je zelf AI kunt gebruiken om afbeeldingen te maken, teksten te schrijven, data te analyseren, formules en code te schrijven - ook als niet programmeur- en je leert hoe leuk AI is en hoe het je tijd bespaart. Je leert een gezond weekmenu maken en laat AI een boodschaappenlijst voor je maken, je stelt een persoonlijk trainingsprogramma op, kortom je leert van alles.

In deze workshop leer je dus hoe je ChatGPT en Kunstmatige Interlligentie kunt gebruiken om allerlei dingen voor je te doen. ChatGPT is een AI-model dat kan worden gebruikt om realistische en natuurlijke gesprekken en teksten te genereren, je te helpen met het verzinnen van onderwerpen voor teksten, je website kan verbeteren en je studie kan vergemakkelijken. Je gaat ook zelf interactief aan de slag met ChatGPT en leert hoe je "prompts" kan schrijven.

Workshop kennismaken met AI - de kosten

kosten: vanaf € 199,- (excl. BTW)

locatie: inhouse/locatie

minimaal aantal deelnemers: 10

iedereen kan leren werken met AI

Door je in te schrijven voor een van onze opleidingen verplicht je je tot niets. Na je inschrijving nemen we persoonlijk contact met je op om de opleiding op maat te bespreken. Vervolgens ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Pas na jouw akkoord op deze offerte is je inschrijving definitief.

Inschrijven voor een opleiding


De ultieme ChatGPT gids, gratis voor iedere cursist
De ultieme ChatGPT gids, gratis voor iedere cursist

Of kies voor een andere opleiding van AI Personeelstraining:

⚖️ Training Ethisch verantwoord werken met AI

👔 Training Artificial Intelligence voor zakelijk leiders

👨🏿‍💼Training AI voor leidinggevenden

🖥️ Training Artificial Intelligence & SEO

🖼️ Training AI & Contentcreatie

🦹🏼‍♂️Training AI & Anti-Money Laundering

🎗️ Workshop kennis maken met AI

🎗️Workshop Artificial Intelligence

💡
Volg AI Personeelstraining op LinkedIn voor meer handige tips.
WhatsApp