Inschrijven

inschrijven AI opleiding

Welkom bij AI Personeelstraining!

Schrijf je in voor onze toonaangevende AI-trainingen, leer AI Beleid maken en Ethisch werken met Artificial Intelligence.

Bij AI Personeelstraining ligt de focus op het 'empoweren' van professionals en organisaties met behulp van de kracht van kunstmatige intelligentie(AI). Ons uitgebreide aanbod aan trainingen en diensten is ontworpen om jou en je team voorop te laten lopen in de AI revolutie met de toekomst van technologie nu al binnen handbereik.

Wat we bieden:

  • AI Trainingen: Onze trainingen zijn gericht op het bijbrengen van essentiële AI-kennis en vaardigheden, waardoor je direct praktische ervaring en inzicht krijgt in hoe AI kan worden toegepast binnen jouw specifieke werkgebied.
  • AI Beleidsvorming: Samen met jou werken we aan het ontwikkelen van eeen AI Roadmap en robuuste AI-beleidsrichtlijnen die niet alleen voldoen aan de huidige regelgevende standaarden maar ook ethische overwegingen meenemen, om zo een veilige en verantwoorde implementatie van AI in je organisatie te waarborgen.
  • Implementatie van Op Maat Gemaakte AI Tools: Of je nu behoefte hebt aan op maat gemaakte oplossingen voor data-analyse, geautomatiseerde klantenservice of andere specifieke toepassingen, wij kunnen je helpen met een naadloze integratie van AI-tools die zijn afgestemd op jouw zakelijke behoeften.

Hoe je je kunt inschrijven:

Inschrijven voor een training of simpelweg advies over AI binne je organisatie is eenvoudig. Vul het onderstaande formulier in met je gegevens en kies de training of service die het beste bij je past. Een van onze adviseurs neemt vervolgens contact met je op om je inschrijving te bevestigen en eventuele vragen te beantwoorden. We kijken samen hoe we je team het beste kunnen opleiden.

Heb je een vraag voordat je je inschrijft? Neem gerust contact met ons op.

Start vandaag nog met je AI-transitie!

Artificial Intelligence Leren

Klassikaal | Part-Time | Docent op Master niveau

WhatsApp