Onze AI Opleidingen

AI Personeelstrainingen biedt een breed scala aan AI gerelateerde opleidingen, personeelstrainingen en workshops aan
AI opleidingen van AI Personeelstraining

Maatwerk AI Opleidingen: Precies wat uw team nodig heeft

AI training volgen? Onze Artificial Intelligence opleidingen leren je alles over AI. Ze worden gegeven door AI experts op Master niveau met een schat aan praktijkervaring. De trainingen worden in het Nederlands en/of Engels gegeven. 

Onze trainingen worden hoog beoordeeld en worden ook InCompany gegeven, voor extra gemak voor de deelnemers.

AI Personeelstrainingen biedt ook maatwerk AI opleidingen aan, gericht op het verbeteren van de AI vaardigheden en kennis en kunde van specifiek uw medewerkers. Kies uw opleiding of vraag een gratis consult aan.

TRAININGEN & WORKSHOPS

Basistraining ChatGPT
Training AI voor zakelijke leiders
Training AI voor leidinggevenden
Training Ethisch verantwoord werken met AI
Geavanceerde GPT & AI voor Contentcreatie
Training AI & Anti-Money Laundering
Training Artificial Intelligence & SEO
Workshop kennismaken met AI
Workshop Artificial Intelligence
Training AI voor Niet-Technische Managers
Training ChatGPT voor Docenten
4 daagse opleiding Artificial Intelligence

Divers aanbod van opleidingen

Ons aanbod omvat maatwerk trainingen op het gebied van digitale marketing, kunstmatige intelligentie, SEO, social media, data-analyse, KYC, AML en nog veel meer. Onze ervaren trainers zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige en praktijkgerichte trainingen, afgestemd op de specifieke behoeften en doelstellingen van uw organisatie. Een van de belangrijkste voordelen van onze trainingen is de mogelijkheid tot inhouse training, waarbij onze trainers direct naar uw bedrijf komen. Dit bespaart u tijd en moeite en zorgt voor een naadloze integratie van de opgedane kennis in uw werkomgeving.

Testimonials

⭐⭐⭐⭐⭐ Zeer leuke interactieve training. Barry vertelde ook zeer passievol en enthousiast over het onderwerp.

- Sander, Achmea

⭐⭐⭐⭐ Zeer handige training die me zeker nieuwe inzichten verschaft heeft. Eye opener!

- R. Veltman -

⭐⭐⭐⭐ Leerzame training die me anders heeft leren werken. Veel handige prompts geleerd.

- Evert van D. -

⭐⭐⭐⭐⭐ Deze training heeft inzichten gegeven hoe onze manier van werken beter kan. We gaan ermee aan de slag.

- Lucia S. -

Onze trainingen zijn altijd op maat

Onze trainingen zijn altijd op maat, aangepast aan het niveau van de deelnemers en de specifieke wensen en vereisten. Bovendien zorgen onze op maat gemaakte trainingsprogramma's ervoor dat uw medewerkers de nieuwste trends en technieken binnen hun vakgebied leren, waardoor ze beter in staat zijn om te concurreren in de steeds veranderende markt.

Bel of Chat met ons via WhatsApp!
Investeer in de groei van uw organisatie door medewerkers de kans te geven hun vaardigheden uit te breiden met onze AI opleidingen en personeelstrainingen.
🔗 Lees de Testimonials om te horen wat onze klanten te zeggen hebben over onze aanpasbare, industriespecifieke AI trainingsprogramma's.

Praktijkgerichte Workshops

De praktijkgerichte AI Workshops van AI Personeelstraining bieden zakelijke professionals een interactieve leerervaring over het gebruik van AI-tools zoals ChatGPT, Gemini en andere AI tools en het opzetten van op maat gemaakte machine learning modellen. Deelnemers verwerven waardevolle vaardigheden en inzichten in de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Hiermee stellen we hen in staat om nieuwe kansen voor groei en innovatie in hun respectievelijke sectoren te benutten.

InCompany Training van AI Personeelstraining

Ons InCompany AI Trainingsprogramma biedt een op maat gemaakte leerervaring voor professionals die hun kennis en vaardigheden op het gebied van AI willen vergroten. Onze ervaren trainers werken samen met uw team om een specifiek op uw behoeften afgestemd leerplan te ontwikkelen. Hiermee zorgen we ervoor dat uw organisatie voorop blijft lopen in de snel veranderende wereld van AI.

Directe AI Ondersteuning door AI Personeelstraining

Onze AI diensten helpen organisaties om datagestuurd en AI-georiënteerd te worden door deskundige begeleiding te bieden bij het inzetten van de juiste tools en het creëren van een cultuur van vernieuwing. Onze ervaren adviseurs staan gedurende het gehele traject aan uw zijde, van het identificeren van verbeterpunten tot het implementeren van effectieve AI-oplossingen en strategieën die aansluiten bij uw specifieke wensen en doelstellingen.

Korte terugverdientijd

Onze trainingsprogramma's onderscheiden zich door hun snelle terugverdientijd. Onze deelnemers kunnen de opgedane kennis en vaardigheden direct toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden, waardoor ze productiever en creatiever worden.

Dit leidt niet alleen tot onmiddellijke verbeteringen in de efficiëntie en effectiviteit van uw organisatie, maar ook tot de mogelijkheid om nieuwe kansen te benutten en concurrentievoordeel te behalen.

Door het directe resultaat betaalt de investering in onze trainingen zich snel terug, en kunt u profiteren van een goed opgeleid en gemotiveerd team van medewerkers.

Inschrijven voor een opleiding


Dropdown Image-select opleiding

AI Beleid & Trainingen

⭐⭐⭐⭐⭐Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen

Vertel me meer

WhatsApp