3 min read

Een Slimme oplossing bij Pinstoringen dankzij AI

De Slimme oplossing bij Pinstoringen dankzij AI - pinstoring.com

Wat is Pinstoring.com

We weten allemaal dat het als bedrijf essentieel is om altijd betalingen te kunnen accepteren, ongeacht de omstandigheden. Pinstoringen kunnen echter roet in het eten gooien en leiden tot aanzienlijke omzetverliezen voor ondernemers. Gelukkig is er nu een innovatieve oplossing: Pinstoring.com. Deze nieuwe dienst, mede mogelijk gemaakt door slimme AI-technologie, biedt een betrouwbare en efficiënte manier om betalingen te blijven ontvangen, zelfs tijdens pinstoringen.

Wat is Pinstoring.com?

Pinstoring.com is een online platform dat bedrijven in staat stelt om betalingen te accepteren via een unieke QR-code. Deze QR-code kan eenvoudig door klanten worden gescand met hun smartphone, waarna ze de betaling kunnen voltooien via hun eigen bankapp. Dit proces is snel, veilig en uiterst gebruiksvriendelijk.

Hoe Werkt Pinstoring.com?

Dankzij de integratie van AI-technologie heeft Pinstoring.com een systeem ontwikkeld dat storingen detecteert en automatisch overschakelt naar een alternatieve betaalmethode via QR-codes. Dit voorkomt omzetverlies en zorgt ervoor dat klanten altijd kunnen betalen, zelfs als de reguliere pinapparaten niet werken.

Voordelen van Betalen met QR-code via Pinstoring.com
 1. Altijd Betalingen Ontvangen: Zelfs tijdens pinstoringen of technische storingen.
 2. Geen Dure Apparatuur Nodig: U heeft alleen een smartphone of tablet nodig.
 3. Betaalbaar Abonnement: Voor slechts €9,95 per maand of €99 per jaar per filiaal. Geen verborgen kosten.
 4. Directe en Veilige Betalingen: Betalingen worden rechtstreeks van/naar bankrekeningen verwerkt, zonder tussenkomst van derden.
 5. Maximale Flexibiliteit: Pinstoring.com is overal inzetbaar, of u nu in een fysieke winkel, op locatie of zelfs aan huis diensten verleent.
 6. Gebruiksvriendelijk: Zowel voor u als voor uw klanten via hun vertrouwde bankapp.
 7. Professionele Uitstraling: Uw eigen logo op de QR-code zorgt voor een professionele look.

Veiligheid en Transparantie

Pinstoring.com zorgt ervoor dat betalingen veilig en transparant verlopen. Klanten scannen de QR-code, worden naar hun bankapp geleid en zien precies aan wie ze betalen. Dit voorkomt misverstanden en verhoogt het vertrouwen van de klant in uw bedrijf.

Toepassingen van Pinstoring.com

Pinstoring.com is niet alleen een back-up voor pinstoringen, maar ook een uitstekende alternatieve betaalmethode voor diverse sectoren:

 • Retail en Supermarkten: Voorkom omzetverlies tijdens pinstoringen.
 • Horeca: Gemakkelijke en snelle betalingen, zelfs zonder werkende pinapparaten.
 • Dienstverleners: Elektriciens, loodgieters, en andere professionals kunnen direct na een klus afrekenen.
 • Evenementen en Beurzen: Bespaar op dure pinterminals en zorg voor vlotte betalingen.

Eenvoudige Implementatie

De implementatie van Pinstoring.com in uw bedrijf is eenvoudig. Na aanmelding ontvangt u een unieke QR-code die u kunt plaatsen op een zichtbare plek in uw winkel, op facturen of op uw website. Klanten scannen deze code met hun telefoon en voltooien de betaling in hun eigen bankapp.

Start Vandaag Nog met Pinstoring.com

Waarom wachten? Ontdek vandaag nog hoe Pinstoring.com uw bedrijf kan helpen. Neem contact met ons op voor een gratis demonstratie. Zie zelf hoe eenvoudig en voordelig het is om betalingen te ontvangen via QR-codes. Met Pinstoring.com bent u altijd voorbereid op onverwachte situaties. Uw inkomsten blijven veilig en stromen probleemloos door.

Geen transactiekosten
Wilt u meer weten over hoe Pinstoring.com uw bedrijf kan helpen? Vast wel! Pinstoring.com berekent namelijk geen transactiekosten! (de gebruikelijke bankkosten zijn wel van toepassing uiteraard).Neem vandaag nog contact op met Pinstoring.com voor een gratis demonstratie en ontdek de voordelen van deze innovatieve betaaloplossing!

Samengevat

Dankzij de slimme inzet van QR codes en AI-technologie biedt Pinstoring.com een voordelige, betrouwbare en efficiënte oplossing voor ondernemers die geconfronteerd worden met pinstoringen. Met deze dienst kunt u (bijna) altijd veilig en voordelig betalingen accepteren en zorgt u voor tevreden klanten en stabiele inkomsten. Start vandaag nog en ontdek de voordelen van Pinstoring.com!

WhatsApp