5 min read

Supercharge je team met AI

Met de workshops van AI Personeelstraining 'supercharge' je je team en leer je verantwoord en Ethisch werken met AI.
Supercharge je team met AI
Supercharge je team met AI - AI Personeelstraining humanoid met team

Een vraag intikken in ChatGPT kunnen we allemaal. Maar met de workshops van AI Personeelstraining 'supercharge' je je team. We brengen medewerkers AI skills bij. Niet alleen wordt de basis van AI en ChatGPT behandeld in onze opleidingen, we geven ook tools en leren je team deze direct effectief te integreren in de dagelijkse bedrijfsvoering, voor een direct en optimaal resultaat. Je team zal beters sneller en efficienter werken.

Ethiek en veiligheid staan centraal. We leren teams hoe ze veilig en verantwoord met (gevoelige) data om moeten gaan en bereiden je bedrijf voor op een zorgeloze toekomst met alle voordelen van Artificial Intelligence. Met AI Personeelstraining wordt je team gemotiveerd, geïnformeerd en vooral geïnspireerd om duurzaam te innoveren met Artificial Intelligence.

Gratis AI Consult

Gaan werken met AI kan een uitdaging lijken. Daarom leren we je team hoe je kunt starten met het verantwoord en ethisch optimaliseren van je bedrijfsprocessen met AI. We helpen om de grote stap te zetten naar moderne productiviteit.

Een duurzame toekomst met AI

De toekomst met AI in je bedrijf is er nu al. De integratie van AI binnen je team hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Onze opleidingen en workshops zijn zorgvuldig samengesteld om te zorgen voor een vlekkeloze implementatie van AI, in lijn met wetgeving, maar ook om de medewerkers vertrouwen te geven met het werken met AI-technologieën. AI Personeelstraining is er om te helpen met het maken van AI Beleid, een AI Roadmap en we zorgen voor coaching. Zo benut je alle talent in je team en zorg je voor maximale efficiëntie bij het gebruik van AI in je bedrijfsvoering.

💡
Ontdek de kracht en impact van Kunstmatige Intelligentie (AI) op de werkvloer met AI Personeelstraining. Onze trainingen zijn speciaal ontworpen voor professionals die willen leren hoe AI geïntegreerd kan worden in dagelijkse werkzaamheden. Of je nu nieuw bent in de wereld van AI of je kennis wilt verdiepen, onze cursussen bieden praktische inzichten en vaardigheden om AI succesvol toe te passen in jouw organisatie.

De toekomst met AI

Wij zijn overtuigd van een toekomst waarin kunstmatige intelligentie (AI) fundamenteel is voor de groei van organisaties, het verhogen van werkproces efficiëntie, en het versterken van individuele competenties. Onze op maat gemaakte workshops zijn ontwikkeld om jouw team optimaal voor te bereiden op deze digitale evolutie. Wij transformeren complexe AI-concepten naar heldere en eenvoudige toepassingen, waardoor kunstmatige intelligentie een onmisbaar, gebruiksvriendelijk hulpmiddel wordt voor het verbeteren van jullie bedrijfsvoering.

Met onze aanpak maken we AI net zo benaderbaar als alledaagse taken, wat de deur opent naar voortdurende vernieuwing en vooruitgang binnen jouw bedrijf.

Zo werkt een AI Training

01

Kennismaking

De telefonische persoonlijke kennismaking is essentieel om jouw bedrijf tot in de puntjes te snappen. Alleen zo kunnen we een training op maat maken die perfect aansluit bij de sector, cultuur en wensen van het bedrijf. Alle medewerkers vullen een online vragenformulier in. We maken een training die de specifieke uitdagingen van jouw bedijf behandelt.

02

AI training

Onze op maat gemaakte workshops en AI trainingen worden InCompany of op locatie gegeven door een docent op Master niveau. Zo krijgt je team inzicht in de kracht van AI en het wettelijk kader. We leren je team de nieuwste toepassingen van AI voor efficiënter werk, op een duurzame en ethische manier.

03

Direct toepasbaar

Je team zal tijdens de AI opleiding of workshop een grondige kennis van AI en AI tools en regelgeving meekrijgen, en is klaar om direct het geleerde toe te passen in de praktijk. Het zal je bedrijf en de processen revolutionair transformeren. De terugverdientijd is daardoor minimaal.

Reviews van onze trainingen

⭐⭐⭐⭐⭐
Zeer leuke interactieve training. De docent vertelde ook zeer passievol en enthousiast over het onderwerp.
- Sander, Achmea -
⭐⭐⭐⭐
We hebben een enorm inspirerende dag gehad. Goede handvatten en tips gekregen. Nu gaan we samen bepalen wat de volgende stappen samen kunnen zijn.
- Robbert van StoneTech -
supercharge je team met AI
supercharge je team met AI

Veelgestelde vragen over AI Personeelstrainingen

 1. Wat leer ik tijdens een AI Personeelstraining workshop?
  In een AI Personeelstraining workshop leert u de fundamentele principes van kunstmatige intelligentie, hoe AI kan worden toegepast binnen uw bedrijfsprocessen en hoe u AI op een ethisch verantwoorde wijze inzet.
 2. Voor wie zijn de AI Personeelstraining workshops bedoeld?
  De AI Personeelstraining workshops zijn bedoeld voor professionals die geïnteresseerd zijn in het toepassen van AI in hun werkzaamheden, van medewerker tot manager, ongeacht de sector waarin ze werken.
 3. Wat maakt de AI Personeelstraining workshops uniek?
  Onze workshops zijn uniek omdat ze niet alleen gericht zijn op het overbrengen van kennis, maar ook op de praktische toepassing van AI in dagelijkse bedrijfsprocessen, met een sterke nadruk op ethiek en wetgeving.
 4. Wat zijn de kosten van een AI Personeelstraining workshop?
  De kosten van een AI Personeelstraining workshop variëren afhankelijk van de duur en de specifieke behoeften van uw organisatie. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte.
 5. Kan de workshop online worden gevolgd?
  Ja, onze workshops kunnen online worden gevolgd, waardoor u en uw team de flexibiliteit hebben om vanuit elke locatie deel te nemen. Maar er gaat niets boven klassikale trainingen vinden wij.

WhatsApp