15 min read

ChatGPT training - word AI expert

Wil je je vaardigheden uitbreiden in AI-gesprekken? Ontdek alles over onze ChatGPT training en hoe het jou kan helpen... Word een expert in conversational AI!
ChatGPT training - word AI expert

Stel je eens voor dat je met een vriendelijke, behulpzame gesprekspartner kunt praten, niet van vlees en bloed, maar van bits en bytes. Welkom in het tijdperk van Conversational AI, waar kunstmatige intelligentie de toekomst van communicatie is. In een wereld die steeds meer vertrouwt op digitale interacties, is de vraag naar ChatGPT-training dus groter dan ooit.

Artificial Intelligence verandert alles

De AI revolutie in communicatie, aangedreven door geavanceerde platformen met AI-technologie zoals ChatGPT, heeft de manier waarop we praten, werken en zaken doen al helemaal getransformeerd. Het is geen sciencefiction meer; het is het heden. Of je nu een ondernemer bent die zoekt naar innovatieve automatisering of klantenservice-oplossingen, of een marketeer die de kracht van chatbots wil benutten, of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van AI in chat gesprekken, ChatGPT-training zal je kennis leren maken met wereld van mogelijkheden.

Wij trainen uw medewerkers om samen de toekomst van communicatie verkennen, waar de grenzen tussen mens en machine vervagen en gesprekken en werken met AI de norm worden

ChatGPT en AI worden de standaard van modern werken

Sinds de AI transisitie begonnen is, is Conversational en Generatieve AI niet meer weg te denken. Wat ooit als een luxe en misschien wel overdreven werd gezien, is nu een essentieel hulpmiddel voor bedrijven en professionals die willen excelleren in interactie, creativiteit en klantbetrokkenheid.

We zien allemaal het belang van Conversational AI en de groeiende vraag naar gedegen ChatGPT training. ChatGPT en AI kunnen worden gebruikt in allerlei rollen. Van Docent tot Accountant, van MKB'er tot verzekeringsexpert.

banner-basistraining-chatgpt

Wat is ChatGPT precies?

Hoe werkt ChatGPT?

ChatGPT is een geavanceerd AI systeem dat de kracht van natuurlijke taalverwerking benut om mensachtige conversaties te voeren. Het werkt door eerst een tekstbericht van een gebruiker te analyseren. Vervolgens genereert ChatGPT een passend antwoord op basis van de gegeven context. Of het nu een creatieve tekst is, een stuk code, een businessplan of een stappenplan vol creatieve oplossingen; ChatGPT kan het.

De voordelen van ChatGPT training

 • Verbeterd begrip van natuurlijke taal: ChatGPT is getraind op een enorme dataset van tekst en code, waardoor het menselijke taal op een dieper niveau kan begrijpen. Dit maakt het mogelijk om chatbots te bouwen die natuurlijker en informatiever zijn. Ze kunnen je helpen en je dingen leren.
 • Toepasbaar op alle sectoren: ChatGPT kan worden toegepast in een breed scala aan sectoren, dus niet allen in klantenservice, maar bijv. in marketing, onderwijs en, gezondheidszorg en productie. Dit maakt AI een veelzijdige tool die bedrijven en medewerkers helpt hun doelstellingen te bereiken.
 • Verhoogde efficiëntie en schaalbaarheid: ChatGPT kan repetitieve taken automatiseren, waardoor menselijke werknemers zich kunnen concentreren op meer complexe taken. Dit leidt tot tot kostenbesparingen en een betere klantervaring.
 • Innovatie in communicatie: ChatGPT kan worden gebruikt om geavanceerde chatbots en virtuele assistenten te bouwen die intern met medewerkers en extern me klanten mensachtige gesprekken voeren en waardevolle inzichten kunnen verschaffen. Dit leidt tot nieuwe manieren van communiceren met klanten en werknemers op een hoger niveau.
Een enorme stap voorwaarts met AI

Deze voordelen zijn relevant voor een breed scala aan sectoren, waaronder:

 • Marketing: ChatGPT kan worden gebruikt om chatbots te bouwen die klanten kunnen informeren over producten en diensten. Dit kan leiden tot een hogere klanttevredenheid en meer verkopen.
 • Onderwijs: ChatGPT kan worden gebruikt om studenten te helpen met hun leerproces. Dit kan leiden tot een betere leerervaring en hogere leerresultaten.
 • Productie: ChatGPT kan worden gebruikt om chatbots te bouwen die werknemers kunnen helpen met hun taken. Dit kan leiden tot een efficiëntere productie en hogere productiviteit.
 • Content & analyse: ChatGPT kan helpen outlines te schrijven voor artikelen, business plannen maken, data analyseren en fouten in code opsporen.
 • Klantservice: ChatGPT kan worden gebruikt om chatbots te bouwen die klanten kunnen helpen met hun vragen en verzoeken. Dit kan leiden tot een snellere en efficiëntere klantenservice.
💡
AI Personeelstraining bouwt maatwerk AI tools die repetitieve taken automatiseren.
Door ChatGPT training te volgen, kunnen bedrijven en organisaties de voordelen van ChatGPT benutten om hun doelstellingen te bereiken.

Enkele specifieke voorbeelden van hoe ChatGPT kan worden gebruikt in diverse sectoren:

 • In de klantenservice kan ChatGPT worden gebruikt om chatbots te bouwen (ja, dat doen we ook..) die vragen van klanten kunnen beantwoorden, klachten kunnen afhandelen en ondersteuning kunnen bieden. Dit kan leiden tot een snellere en efficiëntere klantenservice, wat kan resulteren in een hogere klanttevredenheid en loyaliteit.
 • In Marketing kan ChatGPT worden gebruikt om chatbots te bouwen die klanten kunnen informeren over producten en diensten, en die leads kunnen genereren. Dit leidt tot een hogere klanttevredenheid en meer verkopen.
 • In het onderwijs kan ChatGPT worden gebruikt om studenten te helpen met hun leerproces, bijvoorbeeld door vragen te beantwoorden, huiswerk te helpen maken en feedback te geven. Dit kan leiden tot een betere leerervaring en resultaten.
 • In de productie kan ChatGPT worden gebruikt om chatbots te bouwen die werknemers kunnen helpen en trainen met hun taken, bijvoorbeeld door instructies te geven, gegevens te verzamelen en fouten te melden. Dit zal leiden tot een efficiëntere productie en hogere productiviteit.

Maar wat maakt ChatGPT zo bijzonder en waarom is het van betekenis in de wereld van AI?

ChatGPT is een bijzonder AI-taalmodel om een aantal redenen:

 • Grote dataset: ChatGPT is getraind op een enorme dataset van tekst en code, waardoor het een zeer uitgebreide kennisbasis heeft. Dit maakt het in staat om complexe vragen en verzoeken te begrijpen en te beantwoorden.
 • Transformer-architectuur: ChatGPT maakt gebruik van een transformer-architectuur, die een zeer efficiënte manier is om taal te verwerken. Dit maakt het mogelijk om ChatGPT op zeer grote datasets te trainen, wat leidt tot een betere prestatie.
 • Aanpasbaar: ChatGPT maakt het mogelijk om je eigen ChatBot te trainen en zelf informatie, bijvoorbeeld over je bedrijf of diensten of producten toe te voegen aan de datbank met kennis. Dit heeft geleid tot een bloeiende gemeenschap van developers die nieuwe toepassingen voor ChatGPT ontwikkelen.
 • Diepgaand Begrip van Natuurlijke Taal:
  ChatGPT excelleert in het begrijpen van menselijke taal op een dieper niveau. Het kan niet alleen woorden en zinnen analyseren, maar ook de context en nuances begrijpen die vaak voorkomen in menselijke gesprekken. Dit vermogen maakt ChatGPT tot een waardevol hulpmiddel voor het creëren van conversational AI-oplossingen.
 • Efficiëntie en Schaalbaarheid:
  ChatGPT kan repetitieve taken automatiseren, waardoor menselijke werknemers zich kunnen concentreren op meer complexe taken. Dit verbetert de efficiëntie en schaalbaarheid van bedrijfsprocessen.
 • Innovatie in Communicatie:
  Het gebruik van ChatGPT opent de deur naar innovatieve manieren van communiceren. Het maakt geavanceerde chatbots en virtuele assistenten mogelijk die mensachtige gesprekken voeren en waardevolle inzichten verschaffen..en..werk voor ons doen!

Reviews van onze ChatGPT trainingen

⭐⭐⭐⭐ Een enorm inspirerende dag!

We hebben een enorm inspirerende dag met de trainer gehad. Goede handvatten en tips gekregen. Nu gaan we samen bepalen wat de volgende stappen samen kunnen zijn.

Meer reviews

Schrijf je nu in voor de ChatGPT basistraining

Een enorme stap voorwaarts met AI

Kortom, ChatGPT (en vergelijkbare systemen zoals Google Bard) vertegenwoordigen een opwindende stap voorwaarts in de wereld van AI en conversational AI. Het vermogen om natuurlijke taal te begrijpen en te verwerken maakt het tot een waardevolle troef voor iedereen die op zoek is naar verbeterde communicatie en interactie, en het heeft het potentieel om de manier waarop we met technologie en informatie omgaan, te transformeren.

💡
Ook beginnen met ChatGPT? Ga naar de volgende links voor de gratis versies:
- ChatGPT en via Bing
AI Personeelstraining biedt ChatGPT trainingen aan voor bedrijven en organisaties. Onze trainingen zijn ontworpen om je te leren hoe je ChatGPT kunt gebruiken om chatbots te bouwen die natuurlijker en informatiever zijn dan traditionele chatbots.

Onze Chat GPT trainingen zijn gebaseerd op de volgende principes:

 • Oefening baart kunst: Onze trainingen zijn praktijkgericht en geven je de kans om ChatGPT zelf te gebruiken om chatbots te bouwen.
 • Persoonlijke begeleiding: Onze trainers zijn ervaren ChatGPT-gebruikers en staan ​​klaar om je te helpen bij je leerproces.
 • Toepasbaarheid in de praktijk: Onze trainingen zijn gericht op de toepassing van ChatGPT in de praktijk.

Onze trainingen zijn geschikt voor:

 • Bedrijven en organisaties die ChatGPT willen gebruiken om hun klantenservice te verbeteren.
 • Bedrijven en organisaties die ChatGPT willen gebruiken om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.
 • Bedrijven en organisaties die ChatGPT willen gebruiken om hun werknemers te ondersteunen.

Wil je meer weten over onze ChatGPT trainingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Voorbeelden van gebruik van ChatGPT

ChatGPT in de Zorgsector

 • ChatGPT kan bijv. worden gebruikt als een "virtuele verpleegster" die patiënten kan helpen bij het stellen van vragen en het begrijpen van hun medische aandoeningen. 
  Dit kan helpen om de zorgverlening te verbeteren en ervoor te zorgen dat patiënten de informatie krijgen die ze nodig hebben om goede beslissingen te nemen over hun gezondheid.
 • ChatGPT kan worden gebruikt als een "virtuele assistent" die patiënten kan helpen bij het plannen van afspraken en het bijhouden van hun medische voorschriften. 
  Dit kan helpen om de administratieve last voor patiënten te verminderen en ervoor te zorgen dat ze op tijd hun medische zorg krijgen.
 • ChatGPT kan worden gebruikt als een "virtuele vriend" die patiënten kan helpen om zich verbonden te voelen met anderen en om steun te krijgen. 
  Dit kan helpen om de mentale en emotionele gezondheid van patiënten te verbeteren.

Financiën

 • ChatGPT kan worden gebruikt als een "financiële coach" die klanten kan helpen bij het nemen van betere beslissingen over hun geld. 
  Dit kan helpen om klanten te helpen hun financiële doelen te bereiken en om te voorkomen dat ze schulden maken.
 • ChatGPT kan worden gebruikt als een "financiële planner" die klanten kan helpen bij het beheren van hun financiële zaken, zoals het beleggen van geld en het plannen voor pensioen. 
  Dit kan klanten helpen om financieel onafhankelijk te worden.
 • ChatGPT kan worden gebruikt als een "financiële adviseur" die klanten kan helpen bij het begrijpen van complexe financiële producten en diensten. 
  Dit kan klanten helpen om betere beslissingen te nemen over hun geld.

Bestrijding van fraude

 • ChatGPT kan worden gebruikt om frauduleuze activiteiten te detecteren door hun online gedrag te analyseren. 
  Dit kan helpen om fraude te voorkomen. Denk aan KYC en AML procedures bij banken bijvoorbeeld.

Overheden

 • ChatGPT kan worden gebruikt als een "burgerdienstverlener" die burgers kan helpen bij het begrijpen van overheidsbeleid en -diensten. 
  Dit kan helpen om burgers betere beslissingen te laten nemen over hun leven.
 • ChatGPT kan worden gebruikt om overheidsprocessen te automatiseren. 
  Dit kan helpen om de efficiëntie van de overheid te verbeteren.

Waarom ChatGPT training?

Laten we eens kijken hoe ChatGPT training voordelig kan zijn. Het gebruik van AI tools zal zeker een positieve impact kan hebben op verschillende aspecten van jouw zakelijke en professionele leven. Enkele van de belangrijkste pluspunten zijn:

 1. Verbeterde Klantinteracties: Door te investeren in ChatGPT-training kun je jouw klantinteracties naar een hoger niveau tillen. Je leert hoe je AI-aangedreven chatbots en virtuele assistenten kunt gebruiken om snel en effectief vragen van klanten te beantwoorden. Dit resulteert in verbeterde klanttevredenheid en loyaliteit.
 2. Verhoogde Productiviteit: ChatGPT-training kan leiden tot aanzienlijke productiviteitswinst. Door geautomatiseerde conversaties en taken te implementeren, kunnen bedrijven efficiënter werken. Medewerkers kunnen zich concentreren op complexere taken, terwijl routineuze interacties worden afgehandeld door AI.
 3. Innovatie: ChatGPT-training opent de deur naar innovatie. Je leert hoe je AI kunt toepassen om nieuwe manieren van communiceren en interactie te ontwikkelen. Dit kan leiden tot innovatieve producten en diensten die jouw bedrijf een voorsprong geven in de markt.
 4. Tijdsbesparing: Met ChatGPT-training kun je tijdrovende en repetitieve taken automatiseren. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd, maar vermindert ook menselijke fouten. Het resultaat is een veel efficiëntere bedrijfsvoering.
 5. Toegang tot Geavanceerde Tools: Door deel te nemen aan ChatGPT-training krijg je toegang tot geavanceerde conversational AI-tools en platforms. Dit stelt je in staat om snel te profiteren van de nieuwste ontwikkelingen in de AI-sector.

Kortom, ChatGPT-training biedt een enorm scala aan voordelen, variërend van verbeterde klantinteracties en productiviteit tot innovatie en tijdsbesparing. Het stelt jou in staat om de kracht van Conversational AI te benutten en een concurrentievoordeel te behalen in een steeds digitalere zakelijke omgeving.

Wat u leert tijdens de ChatGPT-training
Wat u leert tijdens de ChatGPT-training


Wat u leert tijdens onze ChatGPT-training

Onze ChatGPT-opleidingen bieden een uitgebreid curriculum dat deelnemers voorbereidt op het effectief gebruik van ChatGPT in verschillende toepassingen. De training omvat modules over:

 • Introductie tot ChatGPT: Leer de basisprincipes van ChatGPT, waaronder het werkingsprincipe, de mogelijkheden en de toepassingsgebieden.
 • AI-ethiek: Begrijp de ethische aspecten van AI-ontwikkeling en -gebruik, waaronder bias, privacy en verantwoordelijkheid.
 • Conversatieontwerp: Ontdek de principes van effectief conversatiedesign, inclusief het creëren van natuurlijke en boeiende dialogen.
 • Chatbot-ontwikkeling: Leer hoe u chatbots kunt ontwikkelen en implementeren met behulp van ChatGPT, inclusief het ontwerpen van conversatiestromen en het integreren van ChatGPT in bestaande applicaties.
 • Virtuele assistent-ontwikkeling: Creëer virtuele assistenten met behulp van ChatGPT die taken kunnen automatiseren en klantenondersteuning kunnen bieden.
 • Prompts leren schrijven: Hoe beter de input, oftwel instructies aan ChatGPT, hoe beter het antwoord of de hulp van ChatGPT, wij trainen daarin.
 • Real-world toepassingen van ChatGPT: Ontdek hoe ChatGPT wordt toegepast in verschillende sectoren, waaronder de zorg, het onderwijs, de financiën en de klantenservice.

ChatGPT-training voor bedrijven

ChatGPT-training biedt bedrijven een unieke mogelijkheid om hun digitale strategie te transformeren en hun concurrentievoordeel te vergroten. Door ChatGPT te integreren in hun bedrijfsvoering, kunnen bedrijven:

 • Chatbot-ontwikkeling: Ontwikkel intelligente chatbots die 24/7 klantenondersteuning kunnen bieden, vragen kunnen beantwoorden en problemen kunnen oplossen.
 • Virtuele assistenten: Implementeer virtuele assistenten die taken kunnen automatiseren, zoals afspraken plannen, e-mails beantwoorden en informatie verzamelen.
 • Verbeterde klantbetrokkenheid: Creëer gepersonaliseerde interacties met klanten door middel van natuurlijke taalverwerking en conversatiedesign.
 • Kostenefficiëntie: Verminder de operationele kosten door handmatige taken te automatiseren en de productiviteit van werknemers te verhogen.

Veelgestelde vragen over ChatGPT training

 1. Hoe lang duurt een ChatGPT-training?
  De duur van ChatGPT-training varieert afhankelijk van het specifieke programma dat u kiest. Sommige cursussen kunnen worden afgerond in 1 dag, terwijl andere trainingen uitgebreidere trainingstrajecten bieden.
 2. Is voorafgaande AI-kennis vereist?
  Voor sommige ChatGPT-cursussen is geen voorafgaande AI-kennis vereist, terwijl andere cursussen een basiskennis van AI en natuurlijke taalverwerking verwachten.
 3. Wat zijn de kosten van ChatGPT-training?
  De kosten van onze ChatGPT-opleidingen variëren afhankelijk van uw wensen. Een standaard training kost 295,- euro per persoon per dag. Onze trainingen zijn overigens altijd op maat.
AI Personeelstrainingen biedt maatwerk trainingen aan op het gebied van AI. Dit betekent dat we de training aanpassen aan de specifieke behoeften en doelstellingen van uw organisatie.

Onze trainingen zijn altijd op maat

AI Personeelstrainingen biedt maatwerk trainingen aan op het gebied van AI. Dit betekent dat we de training aanpassen aan de specifieke behoeften en doelstellingen van uw organisatie. We nemen de tijd om uw organisatie te leren kennen, zodat we een training kunnen ontwikkelen die perfect aansluit bij uw werksituatie.

Wat betekent dit voor u?
Dit betekent dat u kunt rekenen op een effectieve AI training die:

 • Voldoet aan de behoeften van uw medewerkers
 • aansluit bij uw bedrijfscultuur
 • gericht is op het bereiken van uw doelstellingen
AI trainingen op maat

Hoe werken onze ChatGPT opleidingen?

Het proces van het ontwikkelen van een maatwerk training begint met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw behoeften en doelstellingen. We stellen vragen over uw organisatie, uw bedrijfsprocessen en de rol van AI binnen uw organisatie. Op basis van deze informatie ontwikkelen we een specifieke opzet voor de training.

Voordelen van maatwerk trainingen

Er zijn een aantal voordelen aan maatwerk trainingen:

 • Efficiëntie: Uw medewerkers leren precies wat ze nodig hebben om hun werk te doen.
 • Effectiviteit: Uw medewerkers kunnen de opgedane kennis en vaardigheden direct in de praktijk toepassen.
 • Kostenbesparing: U betaalt alleen voor de training die u nodig heeft.

AI Personeelstrainingen biedt een breed scala aan AI gerelateerde opleidingen, personeelstrainingen en workshops aan. De trainingen zijn altijd op maat, aangepast aan het niveau van de deelnemers en de specifieke wensen en vereisten. De trainingen zijn praktijkgericht en worden gegeven door ervaren trainers. Ook biedt AI Personeelstrainingen inhouse trainingen aan, zodat de opgedane kennis direct in de werkomgeving kan worden toegepast.

Trainingen & Workshops

Dropdown Image-select opleiding


"AI is not going to replace us. It's going to amplify us. It's going to let us focus on the things that humans are really good at, and allow us to spend more time on the things that are uniquely human."
- Maurice Conti -

Praktijkgerichte AI workshops

De praktijkgerichte AI Workshops van AI Personeelstraining bieden zakelijke professionals een interactieve leerervaring over het gebruik van AI-tools zoals ChatGPT, Bard en andere AI tools en het opzetten van op maat gemaakte machine learning modellen. Deelnemers verwerven waardevolle vaardigheden en inzichten in de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

InCompany training

Het InCompany AI Trainingsprogramma van AI Personeelstraining biedt een op maat gemaakte leerervaring voor professionals die hun kennis en vaardigheden op het gebied van AI willen vergroten. De ervaren trainers werken samen met uw team om een specifiek op uw behoeften afgestemd leerplan te ontwikkelen.

AI Ondersteuning

De AI Ondersteuningsdiensten van AI Personeelstraining helpen organisaties om datagestuurd en AI-georiënteerd te worden door deskundige begeleiding te bieden bij het inzetten van de juiste tools en het creëren van een cultuur van vernieuwing. De ervaren adviseurs staan gedurende het gehele traject aan uw zijde, van het identificeren van verbeterpunten tot de implementering van effectieve AI-oplossingen en strategieën die aansluiten bij uw specifieke wensen en doelstellingen.

 1. Hulp bij het opstellen van AI beleid: AI is niet alleen een technologische tool; het heeft ethische, juridische en operationele implicaties. We helpen bedrijven bij het opstellen van een AI-beleid dat deze overwegingen in acht neemt, zodat ze de voordelen van AI volledig kunnen benutten terwijl ze beschermd zijn tegen mogelijke risico's.
 2. Implementatie van AI-beleid: Een beleid op papier is slechts de eerste stap. We begeleiden bedrijven bij de daadwerkelijke implementatie van dit beleid in hun dagelijkse bedrijfsvoering.
 3. Juridische ondersteuning: Met de constant veranderende technologische landschap komt ook een evoluerende set van wet- en regelgeving. We helpen bedrijven juridisch up-to-date te blijven met betrekking tot AI, zodat ze altijd in overeenstemming zijn met de laatste regelgeving.

AI training met korte terugverdientijd

De trainingsprogramma's van AI Personeelstraining hebben een snelle terugverdientijd. De deelnemers kunnen de opgedane kennis en vaardigheden direct toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden, waardoor ze productiever en creatiever worden. Dit leidt niet alleen tot onmiddellijke verbeteringen in de efficiëntie en effectiviteit van uw organisatie, maar ook tot de mogelijkheid om nieuwe kansen te benutten en concurrentievoordeel te behalen. De investering in de trainingen betaalt zich snel terug.

Begin nu met het behalen van voordeel met ChatGPT

Als u op zoek bent naar een training die perfect aansluit bij uw organisatie, dan is een maatwerk training van AI Personeelstrainingen de ideale oplossing.

Kijk ook op onze Linkedin pagina voor meer info over AI Personeelstraining

AI Personeelstraining

⭐ Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen ⭐

Ja,ik wil meer weten

Bronnen

Education in the Era of Generative Artificial Intelligence (AI): Understanding the Potential Benefits of ChatGPT in Promoting Teaching and Learning
 Year 2023, Volume: 7 Issue: 1, 52 - 62, 31.12.2023 David BAİDOO-ANU  Leticia OWUSU ANSAH  https://doi.org/10.61969/jai.1337500

Why You (and Your Company) Need to Experiment with ChatGPT Now https://hbr.org/podcast/2023/03/why-you-and-your-company-need-to-experiment-with-chatgpt-now

WhatsApp